VIDEO, fotbal: Scor rușinos, joc acceptabil! Gloria pierde derby-ul cu Zalăul!

Gloria a pierdut acasă, 0-4, derby-ul pentru locul 2 în seria a 10-a din Liga a treia, cu SCM Zalău.

Scorul este mult prea mare față de jocul prestat de cele două echipe. Una a Gloriei, foarte tânără, cu o apărare improvizată după 5 cazuri de covid, toate ale unor fundași. Și alta, a Zalăului, mult mai experimentată și în garnitură completă.

Și totuși, Gloria a jucat bine în prima repriză, când a avut și două bune ocazii de a înscrie, în timp ce Zalăul nu a avut niciuna. Însă oaspeții au deschis scorul în ultimul minut, după o greșeală a fundașului Minta, care i-a pus o minge în 6 metri unui atacant advers.

În partea a doua, Gloria a început cu curaj, însă a picat decisiv după o fază petrecută în minutul 50, când centralul arădean nu a văzut un penalti în careul Zalăului iar faza a curs la poarta noastră și Albuț a fost învins cu un șut imparabil.

VEZI REZUMATUL AICI!

VEZI MECIUL COMPLET AICI!

Oaspeții au marcat golul 3 din afara careului, dar dintr-o deviere, și golul 4 la ultima fază a meciului, din careul mic.

Scorul dezamăgitor nu reflectă fidel realitatea din teren, fiindcă Gloria n-a jucat rău, mai ales pe benzi, acolo unde a aruncat în luptă doi jucători foarte tineri și de perspectivă, Runcan și Petruț Pop. Însă a suferit pe axul central, atât în apărare cât și la mijlocul terenului.

Gloria: Albuț – Petruț, Patca, Minta, Runcan, Trifan, Nalați, Georgiță, Chirlejan, Curtuiuș, Stoianof. Au mai ntrat: Suciu, Alassan

 | 2.841 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. Ceea ce ar trebui facut acum, ca tot nu exista nici lot si nici sanse de promovare, un proiect adevarat pentru anul viitor, nu unul de tip declarativ cu surle si trambite dar jucatori fara valoarea unui obiectiv precum promovarea in liga 2.
  Un proiect solid cu jucatori care sa formeze o echipa solida!!!
  Batranii nostri sunt prea batrani iar tinerii, deocamdata prea tineri.
  Prima repriza a fost una destul de buna cu toate ca din primii 11 au lipsit 6-7 jucatori,insa pe parcursul jocului s-a dovedit ca cei cu care s-a incercat a tine piept unui adversar foarte bun, nu au facut fata nici valoric si nici psihic.
  Cu alte cuvinte, au vrut dar nu au putut.
  Domnilor, teren bun, staf bun, mai trebuie echipa si interes nai mare din partea celor care conduc.
  Cine are urechi de auzit, sa auda si cine are minte, sa priceapa!
  Sa auzim de….jucatori si apoi de rezultate.

  Post a Reply
  • Salutare, nu e vorba că sunt prea tineri, e vorba că se baga prietenii in echipe. Sunt pe sate o grămadă de adolescenți 18-25 de ani, care joaca formidabil. Dar le dă cineva o sansa ? Nimeni.

 2. Rezumatul nu se vede. ”Acest videoclip este privat”

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *