Ioan Horoba despre geanta cu banii pe Moraes, milioanele care au dispărut din club în câteva luni sau fundația pe care s-au mascat o parte din bunurile defunctului club

Ioan Horoba, președintele clubului 1. FC Gloria, a fost în mare poftă de vorbe aseară, la bistriteanul.ro, în primul live pe care l-a acceptat după revenirea de la Mediaș.

Fostul număr 2 din Gloria veche a vorbit despre problemele care au dus la dispariția acestui club. A spus că în conturile lui se regăseau la un moment dat 7 milioane de euro, după vânzarea unor jucători importanți, dar că aceștia au dispărut, nu știe unde, doar în câteva luni, fără să fie plătite datoriile care sufocau clubul. Era epoca lui Ioan Ovidiu Sabău, despre care Horoba a zis că avea foarte mare influență asupra lui Pădureanu.

Ioan Horoba știe cum să ne întoarcă în Liga 1!

Ioan Horoba știe cum să ne întoarcă în Liga 1!Powered by Restream https://restream.io/

Publicată de Bistriteanul.ro pe Luni, 31 august 2020

De asemenea, fostul locotenent al lordului a vorbit și despre banii pe Moraes, care nu au intrat niciodată, oficial, în conturile clubului. Horoba spune că s a întâlnit cu Moraes la un cantonament în străinătate și acesta i-ar fi spus că din Ucraina s-ar fi plătit banii, la geantă, către un reprezentant al Gloriei.

În ce privește situația la zi a echipei de liga a treia, care e susținută de Primărie și Consiliul Local pentru a promova în eșalonul 2, Horoba spune că revenirea în fotbalul mare nu se va putea face decât cu ajutorul politicului, cu o infuzie mare de jucători în iarnă.

Aflați pe cine susține la Primărie, ce zice despre o fundație fantomă pe care s-au mascat anumite bunuri ale Gloriei și despre alte subiecte interesante urmărind emisiunea de pe bistrițeanul.ro

 | 2.444 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Un mafiot ordinar!Un Dragomir mai mic !!

    Post a Reply
    • De-ar vedea mai multi lucrul asta. Din pacate, consider ca Horoba a fost mult mai ticalos decat Padureanu. Macar raposatul avea onoare.

  2. Unde este Stanciu ala? Politia nu se sesizează și sa ancheteze cazul? În ce tara trăim? De hoți…

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *