12 iulie ”“ Germania: Webber confirmă ”“ Sunt al treilea pretendent!

După nouă runde din Marele Circ, monopolizate de J. Button și S. Vettel, precum și de echipele lor, Germania a lansat un nou star în constelația puținilor piloți ce au câștigat un mare premiu: Mark Webber, colegul lui S. Vettel de la Red Bull Racing.

Opțiunea lui Webber pentru a câștiga un mare titlu e publică încă de la Monaco; în urmă cu mai bine de o lună australianul declara că e pregătit să o facă; a venit apoi Silverstone, unde l-a secondat pe Vettel întreaga cursă, iar acum, în Germania, Webber a reușit!

„Ești câștigător al unui mare premiu!” îl anunța echipa la capătul cursei, iar Webber se pare că nu se va opri aici.

În urma clasării finale, cu Webber în frunte, urmat de Vettel, F. Massa (Ferrari), Rosberg (Williams), Button și Barrichello (Brawn GP), Alonso (Renault), Kovalainen (Mc Laren Mercedes), T. Glock (Toyota) și Nick Heidfeld (BMW), cei doi piloți RBR preiau locurile 2 și 3 în clasamentul general și îl surclasează pe Barrichello, care rămâne cu doar 44 de puncte. Pe primul loc, încă, J. Button cu 68 de puncte, 21 mai mult decât S. Vettel.

La echipe, RBR își confirmă numele, energia debordantă îi apropie tot mai mult de vârful clasamentului, mai ales în condițiile în care Brawn GP pare că s-a lipit de locurile 5 și 6.

Devenită o competiție între o băutură răcoritoare și o casă de filme, F1 în epoca Ecclestone pare că ne rezervă tot mai multe surprize, iar aceasta asigură audiența inerentă.

 | 198 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On