Aproape 1000 de euro pe un tricou și 10 mingi de la Sănmărtean! Viorel Moldovan împarte și el bucurie!

După ce a strâns 4300 de lei pe un tricou și 10 mingi donate de Lucian Sănmărtean, fundația Împarte Bucurie a inițiat o nouă licitație pentru a ajuta bunicii care nu mai pot ieși din casă.

De data aceasta, un alt mare fotbalist bistrițean a pus la bătaie două tricouri purtate de el la echipa națională. Viorel Moldovan a transmis și un mesaj celor care vor să dea o mână de ajutor în aceste momente.

”Am demonstrat că în momentele dificile avem resurse nebănuite. Numai împreună putem reuși”, a scris antrenorul Chindiei Târgoviște pe unul dintre tricouri.

Fă echipă cu Viorel Moldovan și licitează pentru cele 2 tricouri.

„Pentru a câștiga aceste tricouri trebuie să scrieți un comentariu la aceasta poză de pe pagina de facebook impartebucurie.ro cu suma pe care sunteți dispuși să o dați pentru a intra în posesia acestuia. (Atenție ! Suma licitata este pentru un singur tricou ! Pentru a licita pentru ambele lăsați mai multe comentarii ) Licitația este deschisă până miercuri (8 Aprilie ) la ora 00:00. Desigur, primii doi care vor cel licita cele mai mari sume de bani vor intra in posesia tricoului cu autograf.

Vă reamintim ca sumele de bani adunate vor fi folosite pentru a cumpăra alimente și medicamente bunicilor care se afla în imposibilitatea de a mai ieși din casă. Mulți dintre aceștia nu își mai permit financiar să își asigure hrana așa că noi venim în ajutorul lor”, a transmis Asociația Împarte Bucurie.

 

 | 2.222 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *