”Campionii noștri sunteți voi!” Președintele federației internaționale a deschis mondialele și i-a premiat pe organizatori!

Campionatele Mondiale de culturism și fitness pentru juniori și masters au fost deschise oficial în jurul orei 17.00.

Chiar dacă întrecerea în sine era în plină desfășurare, organizatorii au profitat de transmisiunea în direct la TVR HD și au ținut o mică festivitate.

O soprană a cântat imnul, iar pe scenă au urcat delegații celor 56 de țări participante. În fața lor au stat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, viceprimarul Cristian Niculae, președintele IFBB Rafael Santonja și președintele Federației Naționale, Gabriel Toncean.

Au luat cuvântul pe rând și au spus toți numai vorbe frumoase despre Bistrița și organizarea acestui eveniment. Șeful culturismului mondial le-a dat medalii organizatorilor, de aur lui Moldovan și de argint lui Niculae.

”Voi sunteți deja niște campioni, înainte de a se încheia concursul. Voi sunteți campionii noștri a spus spaniolul în aplauzele celor aproape 800 de spectatori.

Apoi, concursul s-a reluat, cu întrecerea veteranilor, peste 50 de ani. Și va ține și mâine, când toți cei peste 700 de participanți străini, plus zeci de cameramani, fotografi și ziariști vor împrăștia în toată lumea imagini cu numele Bistriței. Acesta e cel mai mare câștig, unul imens, greu de măsurat, pe care acest eveniment sportiv îl aduce Bistriței.


 | 1.631 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *